A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Грузчанська гімназія
Кролевецької міської ради

Поради

Дата: від до Скинути

Як пережити підліткову кризу: інструкція з виживання для батьків

Підліток — це згусток контрастів: часта зміна настрою, самооцінка то падає, то злітає до небес, дитина бунтує, змінює стилі одягу, інтереси та смаки. Батьків це лякає, спантеличує. Як серед нормальних поведінкових проявів підлітка розпізнати тривожні дзвіночки: ризиковану поведінку, думки про самогубство? І коли щось дійсно пішло не так, як діяти батькам? Пропонуємо дієву інструкцію для батьків, щоб зрозуміти, коли варто хвилюватися, а коли — просто видихнути.

09:54 03.10.2023

Батькам ОБОВ'ЯЗКОВО для ознайомлення!!!!

В мережі останнім часом більше стає згадок про прихильників молодіжних субкультур та поширення їх серед підлітків Іноді підліток не може самостійно реалізувати свої бажання. Він знаходить своє місце у молодіжному угрупуванні для свого самоствердження та своєї самореалізації. Задля цього підлітки об'єднуються у неформальні групи.

16:25 10.09.2023

Відповідальність батьків

Згідно Постанови Кабінету Міністрів України 684 від 13.09.2017, у разі відсутності учнів, які не досягли повноліття, на навчальних заняттях протягом ???? робочих днів підряд з невідомих або без поважних причин заклад освіти

18:30 01.09.2023

Дитина – жертва сексуального насильства.

Якщо дитина постраждала від сексуального насильства чи Ви маєте сумніви щодо цього, найголовніше, в першу чергу, - налагодити емоційний зв'язок з дитиною, створити емоційно безпечний простір для подальшої розмови.

15:38 30.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора