A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Грузчанська гімназія
Кролевецької міської ради

Діти дошкільного підрозділу долучилися до святкування ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ 6.12.22

Дата: 26.01.2023 09:34
Кількість переглядів: 38

6 грудня Україна відзначає ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ Невід'ємною частиною виховання у дітей дошкільного віку почуття патріотизму та любові до рідної країни є ознайомлення з функціонуванням нашої армії, яка стоїть на сторожі миру, захищає рідну землю від ворогів. Виховання у дітей поваги до воїна-захисника, сміливого, мужнього, який любить свій народ і свою землю; ознайомлення з військовими професіями та історією створення Збройних сил України сприяє формуванню у дошкільників таких чеснот як сміливість, чесність, відповідальність, уміння долати труднощі.

Ми з дітками дошкільного підрозділу долучилися до святкування! Протягом тематичного дня через розповіді, слухання художніх творів, ігрову та художню діяльність, розгляд художніх творів, перегляд фільмів та презентацій діти дізнавалися про армію, як захисницю своєї держави; про різні роди військ, воїнів, військову техніку; отримали елементарні знання про історію створення українського війська, яке захищало Україну від різних ворогів, ознайомлювалися з хоробрими вчинками героїв. А також діти створили плакат -презентацю " Привітання воїнам - захисникам" 

 Щиро вітаємо всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та бажаємо Вам усім незламної волі до перемоги, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань. Слава ЗСУ!

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Відео


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора