A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Грузчанська гімназія
Кролевецької міської ради

Заходи

Дата: від до Скинути

Зустрічаємо Новий 2022 рік. 24.12.21

Новорічний настрій завітав і до Грузчанської гімназії . Учні нетерпляче очікували на свято і зустрічали його з надзвичайним захопленням.Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує магія добра і казки. Висловлюємо подяку від педагогічного колективу та батьків за солодкі подарунки : старості Дешевій Тетяні Василівні (від партії Батьківщина) , Кролевецькому лісомисливському господарству; підприємцям Артюх Вікторії та Артюху Володимиру за фінансову допомогу для створення новорічного настрою.Вітаємо з прийдешніми святами!

19:51 18.01.2022

"Щедрий вечір, добрий вечір...." 14.01.22

Важко переоцінити багатство наших традицій. Одними з них є колядування, щедрування та посівання – давній український звичай новорічних обходів, під час яких групи щедрувальників піснями славлять господарів. Учні нашої школи кожного року долучаються до цієї традиції, яку маємо цінувати, шанувати.Бо це не просто календарна дата – це наша історія, наша пам’ять, наша рідна Україна. Бажаємо щастя, достатку, міцного здоров’я, комфорту й тепла в Новому році!Віри та Любові!

19:51 18.01.2022

Акція "16 днів проти насильства"

Акція "16 днів проти насильства" стартувала і ми в темі разом із учнями та педагогами Грузчанської гімназії долучилися до помаранчевого ???? флешмобу від "Територія успіху" ???? Чому помаранчевий? ???? Це офіційний колір протидії домашньому насильству, що символізує світле та вільне від жорстокості майбутнє. Його ще називають «flamma amoris et caritatis» — полум'ям любові й милосердя.Нехай вся стрічка новин стане помаранчевою!

17:40 13.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора